HJEM Om Stavern Helgeroa Nevlunghavn Nyheter Nyttig info Friluftsliv Bilder Nyhetsbrev Kontakt Oss

 
Berg Arbeidskirke

Adresse
Brunlanesveien 1235
3295 Helgeroa

E-post


Nettsted
Telefon
33 17 30 00

Mobil


Faks

Firmabeskrivelse
Berg arbeidskirke er en arbeidskirke til Berg menighet.

Berg trekirke hadde stort behov for oppussing på 1970-tallet, men ikke alt ble gjennomført. I stedet ble det arbeidet for å bygge en ny arbeidskirke. Etter forsinkelser i forbindelse med kommunesammenslåingen mellom Larvik og Brunlanes kom det fortgang i planene rundt årtusenskiftet, og arbeidskirken ble oppført på Søndersrød i utkanten av Helgeroa, med innvielse 27. janauar 2007.

Arbeidskirken er hovedsakelig forblendet med tegl utvendig, mens støpulen er en trekonstruksjon. Selve kirkerommet er kvadratisk og har en takkonstruksjon av limtre. Rommet er møblert med løse stoler.

Arbeidskirken har i stor grad overtatt som gudstjenestekirke etter trekirken. Det er ikke kirkegård ved arbeidskirken. Begravelser skjer fortsatt ved trekirken.

Audun Haga er sokneprest i Berg menighet, og har vært prest i Berg siden år 2000.

tilbakeHVA SKJER
 
 
mai 2024
ma  ti on to fr
juni »»   

 
 

LINKER

gladedageristavern.no

www.visitnevlunghavn.no

www.helgeroavel.no

www.stavernfestivalen.no

www.stavernsodden.info

www.svenner.info

www.geanor.no

www.larvikibilder.no


Medlemssider:
Brukernavn

Passord

   Copyright © VisitStavern 2007-2019. VisitStavern innehar alle rettigheter til tekst , bilder og illustrasjoner på www.visitstavern.no sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. 
Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert, distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale.

Selvoppnevnt Turistsjef: Yngve Rakke   tel: 911 23 222