HJEM Om Stavern Helgeroa Nevlunghavn Nyheter Nyttig info Friluftsliv Bilder Nyhetsbrev Kontakt Oss

 

Stavern Diskgolf

18 hulls diskgolf-bane ved Skråvika. Gratis adgang. Spennende bane med kuppert terreng og tidvis utsikt til havet. Frisbeegolf, eller diskgolf, er en av de individuelle øvelsene innen frisbeesporten, og målet er å treffe en kurv eller et avtalt mål med færrest mulige kast.

Det offisielle internasjonale navnet på sporten er Disc Golf.I engelsk dagligtale blir sporten gjerne kalt Frolf.  I Norge blir den kalt for både Frisbeegolf, Disc golf og Diskgolf.

Frisbeegolf benytter mange av de samme reglene og uttrykkene som vanlig golf.

Diskene brukt i frisbeegolf er hardere, mindre og tyngre i forhold til vanlige sendeplater. Diskene er normalt mellom 20-23 cm i diameter og veier 120-180 gram. Det brukes forskjellige typer disker avhengig av hva slags kast som skal gjennomføres. Noen disker er tynnere enn andre og går derfor også lenger.

Du kan kjøpe Disker på Stavern Sport i sentrum. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner

tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon


HVA SKJER
 
 
februar 2024
ma  ti on to fr
mars »»   

 
 

LINKER

gladedageristavern.no

www.visitnevlunghavn.no

www.helgeroavel.no

www.stavernfestivalen.no

www.stavernsodden.info

www.svenner.info

www.geanor.no

www.larvikibilder.no


Medlemssider:
Brukernavn

Passord

   Copyright © VisitStavern 2007-2019. VisitStavern innehar alle rettigheter til tekst , bilder og illustrasjoner på www.visitstavern.no sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. 
Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert, distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale.

Selvoppnevnt Turistsjef: Yngve Rakke   tel: 911 23 222