HJEM Om Stavern Helgeroa Nevlunghavn Nyheter Nyttig info Friluftsliv Bilder Nyhetsbrev Kontakt Oss

 

Stolpejakt

Stolpejakt er en fin måte å komme seg rundt på, både til fots og på sykkel. I Stavern er det 50 stolper som er plassert ut både sentrumsnært og i områdene omkring byen. Stolpejakt er gøy, og med hyggelige Stavern som kulisse blir det gode og lange turer både til fots og på sykkel for å jakte på disse magiske stolpene med QR koder.

Det fine med denne stolpejakten er at den tar oss rundt til steder vi kanskje ikke hadde oppsøkt ellers. Nå kan vi gå og sykle Stavern på kryss og tvers, vandret kyststien, nytt utsikten fra Signalhøyden,  syklet bryggelangs ved Agnes Brygge, og mye, mye mer.

Gå inn på www.stolpejakten.no.  Her finner du egnede kartutsnitt i PDF-format, som du kan printe selv. Kartet er også tilgjengelig i digital form i appen. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner

tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon


HVA SKJER
 
 
juni 2024
ma  ti on to fr
juli »»   

 
 

LINKER

gladedageristavern.no

www.visitnevlunghavn.no

www.helgeroavel.no

www.stavernfestivalen.no

www.stavernsodden.info

www.svenner.info

www.geanor.no

www.larvikibilder.no


Medlemssider:
Brukernavn

Passord

   Copyright © VisitStavern 2007-2019. VisitStavern innehar alle rettigheter til tekst , bilder og illustrasjoner på www.visitstavern.no sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. 
Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert, distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale.

Selvoppnevnt Turistsjef: Yngve Rakke   tel: 911 23 222