HJEM Om Stavern Helgeroa Nevlunghavn Nyheter Nyttig info Friluftsliv Bilder Nyhetsbrev Kontakt Oss

 


Foldvik Familiepark

Adresse
Foldvikveien 53a
3294 Stavern

E-post
park@foldvik.com

Nettsted
http://www.foldvik.no
Telefon
413 84 000

Mobil


Faks

Firmabeskrivelse
Foldvik Familiepark - et eldorado der barn og voksne har det gøy, sammen!

I Foldvik Familiepark kan alle ha det gøy og slappe av! I trygge omgivelser finner du splitthoppende glade barn og voksne som kan senke skuldrene. Her finner du et mangfold av aktiviteter som kan friste og utfordre barn i alle aldre. Høyhopping, gigantiske hoppeputer, Tøffen Tog, traktorkjøring, akebakke, interaktive leker, klatrestativ, elektriske traktorer, norges lengste frittfallssklie, X-Cross-biler og mye mer. På varme dager er plaskedammen spesielt populær med masse ulike spredere og vannbøtter. En dag i Foldvik Familiepark blir en dag med «gøy på landet» og der du også kan få nærkontakt med søte dyr som kalver, geiter, griser, esler, lama, kaniner og katter på en ekte bondegård!

Barbeint i gresset
I Foldvik Familiepark skal alle ha det bra, her kan man velge selv om man vil ha et høyt aktivitetsnivå eller kanskje bare simpelthen slappe av i vakre og rolige omgivelser. I parken finner du en blomsterprakt som gjør et besøk til terapi også for øynene. I løpet av sesongen blir det brukt mer enn 20 000 blomsterplanter. Selv om parken er på drøye 100 mål oppleves den som intim og idyllisk. Parken har naturlig underlag eller gress og for mange er det deilig å kunne løpe rundt barbeint og kjenne gresstråene kile mellom tærne. Små stier er tilrettelagt med grus for å sikre god fremkommelighet for rullestolbrukere. Vi har 4 handicaptoaletter fordelt på fire ulike toalettområder.

Foffa - barnas helt!
Gjennom hele sommeren kan barna få hilse på vår populære maskot Foffa. I høysesong fra 20.6 - 2.8 har vi også teaterforestilling der Foffa er med. Forestillingen spilles kl. 12.00 og 15.30 og Foffa hilser på barna etter forestillingen.

Grilling
Får man lyst på noe å spise eller drikke kan man kjøpe hamburger, pizza og annen enkel mat, kaffe, vafler, brus, is med mer i Kafé Jordærtua. Man kan også ta med seg grillmat og benytte en av parkens mange gratis gassgriller. I parken har vi også tre kiosker der man kan få kjøpt is, kaffe, vafler m.m

Åpent: Kl. 10-18:

21.5 - 24.5 torsdag til søndag (lavsesong)
30.5 - 1.6 lørdag til mandag (lavsesong)
6.6 - 14.6 lørdag og søndag (lavsesong)
20.6 - 2.8 mandag til søndag (høysesong)
3.8 - 16.8 mandag til søndag (lavsesong)
15.8 - 30.8 lørdag og søndag (lavsesong)

Teaterforestilling
20.6 - 2.8 kl 12.00 og 15.30

Priser 2020 - alle aktiviteter er inkludert i inngangsprisen:
Barn, voksen, honnør
Lavsesong 220,-
Høysesong 260,-
Sesongkort - Uavhengig av sesong 660,-
Gruppe 200,- (lavsesong) 220,- (høysesong) (min. 20 betalende)
Klippekort 10 klipp 2200,- (gjelder kun for inneværende sesong)
Ledsager går gratis når bruker betaler full pris og har ledsagerbevis.
Under 2 år, over 100 år går gratis
Hund ikke tillatt.
Barn under 12 år kun i følge med voksen.

MEDBRAKT MAT / LEIE AV GRILL
Ta gjerne med deg egen mat og drikke. Vi har flere gassgriller som står til fri disposisjon.

Parkering:
Stor gratis parkering nær parken.

Buss til Foldvik:
Det går buss både fra Larvik og Stavern.
Du finner informasjon her: http://www.vkt.no/ Bussholdeplassen heter Foldvik Bru og du må derfra gå ca. 500 meter så kommer du til Foldvik Familiepark.

Shuttlebuss:
I høysesongen vil det gå gratis shuttlebuss langs hele Solkysten fra havna i Stavern til Nevlunghavn. Se nettsiden for mer informasjon.

Miljøfyrtårn:
16. mars 2020 ble Foldvik Familiepark miljøfyrtårnsertifisert!! Foldvik Familiepark springer ut fra en gård med gode tradisjoner for å ivareta miljøet, visste du f.eks at vi i alle år bevisst har tatt vare på kløverenger i og rundt parken. Der har massevis av insekter og spesielt humler levd og formert seg. Lenger ned på siden kan du lese mer om våre miljøtiltak!

Å være en miljøfyrtårnbedrift innebærer et jevnt og trutt arbeid ? et arbeid som egentlig bare fortsetter år etter år og der alle har et forbedringspotensiale. Også vi! Vi har som seg hør og bør derfor satt Foffa på saken og han er blitt vår egen miljødyrker.tilbakeHVA SKJER
 
 
februar 2024
ma  ti on to fr
mars »»   

 
 

LINKER

gladedageristavern.no

www.visitnevlunghavn.no

www.helgeroavel.no

www.stavernfestivalen.no

www.stavernsodden.info

www.svenner.info

www.geanor.no

www.larvikibilder.no


Medlemssider:
Brukernavn

Passord

   Copyright © VisitStavern 2007-2019. VisitStavern innehar alle rettigheter til tekst , bilder og illustrasjoner på www.visitstavern.no sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. 
Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert, distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale.

Selvoppnevnt Turistsjef: Yngve Rakke   tel: 911 23 222