|
|
Anvik Gård
Firmabeskrivelse
Gården vår er Sigmunds farsgård og kan dateres tilbake til 1830-tallet.
Den er den tredje i rekken av Anvik-gårdene som den gang var underbruk av Trescow-Fritzøe.
Fram til 1997 var det ordinær gårdsdrift her med produksjon av gulerøtter og tidliggrønnsaker.
Gårdsbutikken ble startet i 1995 og Sigmunds mor var en god "bondekone" som mente at folk måtte ha kaffi og vafler når de først kom til gards.
Dermed var grunnlaget for dagens restaurant, sommerstid, lagt.
I dag får du kjøpt kaffe hos oss - god kaffe som har reist langt.
Men bakepotetene til grillen får vi fra jordene rundt gården.
Tidene forandrer seg og vi må følge med! Nå er butikken lagt ned, sesongen er for kort, konkurrentene mange og flere handler på nettet. Flere og flere sier de har "nok stasj i skapene" eller prøver klær for så å gå hjem å handle på nettet. Så vi har brukt vinteren på å finner på noe annet å tilby gjestene våre i den gamle løktørka. Derfor blir det "Gårdsguttens vinbar" her inne fra denne sommeren av. Vi har pusset opp og laget et kult bar-miljø hvor vi serverer noe godt i glasset og litt deilig "fingermat" til. Det kan sågar hende det blir noen kulturelle innslag her inne i de koselige små rommene!
Kafeen, eller restauranten, ble etablert i 1997 og utviklet seg etter gjestenes ønsker.
Kald øl og god pizza smaker godt sommerstid og ble den første sommeren servert innimellom gulrotvask og løktørking.
Dette opplever du ikke nå lenger, men hva med en hyggelig rekeaften eller lett sommermusikk en fredag kveld?
En kjempegod pizza, en gårdsburger eller indrefilet fra utegrillen?
Vi har alle rettigheter, bar og uteservering og "årntli" hjemmepisket krem til det du vet......
Vi håper du vil like det du møter enten du er ny gjest eller "gammel traver" hos oss.
De fleste som kommer tilbake om og om igjen trives med den avslappede "hjemme hos oss"-atmosfæren her på tunet vårt.
Vi har åpent i skoleferien og helger i mai.
For åpningstider, se ovenfor her på linken på Nettsted.
|
tilbake
|