HJEM Om Stavern Helgeroa Nevlunghavn Nyheter Nyttig info Friluftsliv Bilder Nyhetsbrev Kontakt Oss

 
Høysteinane kloster

Adresse
Ulfsbakkveien 36
3267 Larvik

E-post


Nettsted
Telefon
911 23 222

Mobil


Faks

Firmabeskrivelse
Høysteinane kloster i Larvik er et katolsk kvinnekloster tilknyttet den kontemplative nonneordenen klarissene, også kalt Sta. Klara-søstrene.

De første klarisser ankom Larvik i 1995.
Kommuniteten ble offisielt grunnlagt av klarisseklosteret i Ennis i Irland på festen for Den hellige Klara, 11. august 1997.
Etter flere år i midlertidig bolig på Østre Halsen i Larvik flyttet nonnene i 2006 inn i et nybygd klosteranlegg: Høysteinane.

Etter en del utskiftninger av beboerne, og en økning av antall søstre til 9 våren 2015, gjorde at den formelle grunnleggelse av klosteret i kirkelig forstand først skjedde 14. juni 2015, med biskop Bernt Eidsvig som hovedcelebrant, sammen med åtte prester og to diakoner.

tilbakeHVA SKJER
 
 
april 2020
ma  ti on to fr
mai »»   

 
 

LINKER

gladedageristavern.no

www.visitnevlunghavn.no

www.helgeroavel.no

www.stavernfestivalen.no

www.stavernsodden.info

www.svenner.info

www.geanor.no

www.larvikibilder.no


Medlemssider:
Brukernavn

Passord

   Copyright © VisitStavern 2007-2019. VisitStavern innehar alle rettigheter til tekst , bilder og illustrasjoner på www.visitstavern.no sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. 
Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert, distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale.

Selvoppnevnt Turistsjef: Yngve Rakke   tel: 911 23 222