HJEM Om Stavern Helgeroa Nevlunghavn Nyheter Nyttig info Friluftsliv Bilder Nyhetsbrev Kontakt Oss

 

Oslo - Stavern med buss i sommer

Nettbuss Express (NX14) endres i sommer til å kjøre alle avganger til / fra Stavern. Du slipper å bytte transportmiddel underveis og kan bare slappe av og nyte turen helt fra Oslo og ned til solkysten. Hiv deg på bussen og ta turen nedover til Stavern nå.

Alle avganger på NX14 kommer til å gå til/fra Stavern i sommer. Det blir også nytt stoppested på E18 mellom Ringdalkrysset og Fokserød, "Danebuåsen". Her er det ny STOR parkeringsplass for privatbiler. Dette blir et bestillingsstopp, og billetter må kjøpes på nettbuss.no eller Nettbuss-appen, senest 10 minutter før avgangstiden fra busstoppet.


- Avgangene fra Oslo klokken 09:00 og 11:00 flyttes til 08:50 og 10:50
- På lørdager er noen avganger tatt ut
- På søndag endres avgang fra Oslo 11:00 til å bli kjørt av NX190, med overgang til NX14 på   Fokserød (tilsvarende avgang 18:15 på hverdager fra Oslo)

Se ellers rutetabell for NX14 eller rutesøk på nettbuss.no
 
NX14 vil ikke dekke Skjelsvik fra 1.juni. Skjelsvik vil allikevel dekkes godt med ekstraavganger på NX190 Sørlandsekspressen i sommer i tillegg til de ordinære NX190 avgangene. Ekstraavgangene på NX190 starter fredag 23. juni. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner

tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon


HVA SKJER
 
 
juni 2018
ma  ti on to fr
juli »»   

 
 

LINKER
visitbrunlanes.net
www.svenner.info
www.geanor.no
www.ibrunlanes.no
www.larvikibilder.no

Medlemssider:
Brukernavn

Passord

   Copyright © VisitStavern 2007-2018. VisitStavern innehar alle rettigheter til tekst , bilder og illustrasjoner på www.visitstavern.no sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. 
Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert, distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale.

Selvoppnevnt Turistsjef: Yngve Rakke   tel: 911 23 222