HJEM Om Stavern Helgeroa Nevlunghavn Nyheter Nyttig info Friluftsliv Bilder Nyhetsbrev Kontakt Oss

 

Human Liberation

Marie Nygaard er grunnlegger av Human Liberation og har tilhold i Stavern. Hun er tidligere næringslivsleder, men jobber nå lidenskapelig med formidling av menneskets kraft, potensial, sannhet og evner. Hun er meditasjonsveileder, spirituell rådgiver og tankefeltsterapeut.

Livet spill og nøkkelen inn.

Gjennom sin egen indre og ytre reise, viser hun hvordan våre tanker, følelser, intensjoner og bevisste valg påvirker hvilket liv vi skaper.

Hensikten med arbeidet er å bidra til at enkeltmennesket klarer å hente frem sitt innerste autentiske JEG og aktivere minnet om hvem vi egentlig er og det potensialet som ligger her.  Når individet hever sin egen vibrasjon / bevissthet gjennom å komme i balanse, oppnå høyere skaperevne og stå i sin egen kraft, blir vi kollektivt med på å forankre en høyere bevisshet på jorda, som vil være avgjørende, for å skape en bærekraftig og vakker fremtid innenfor alle deler av livet.

Human Liberation tilbyr dagsopplegg, ukentlige kurs, foredrag m.m, der deltakerne kan ta med seg inspirerende kunnskap, viktig innsikt og effektive, men "myke" verktøy hjem.  Det kan bli første steget mot å reaktivere egen kraft og skaperevne, eller rett og slett redusere stress, angst og bekymring, som hindrer oss i å leve fullt ut.

http://www.humanliberation.net/ >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner

tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon


HVA SKJER
 
 
juli 2018
ma  ti on to fr

 
 

LINKER
visitbrunlanes.net
www.svenner.info
www.geanor.no
www.ibrunlanes.no
www.larvikibilder.no

Medlemssider:
Brukernavn

Passord

   Copyright © VisitStavern 2007-2018. VisitStavern innehar alle rettigheter til tekst , bilder og illustrasjoner på www.visitstavern.no sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. 
Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert, distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale.

Selvoppnevnt Turistsjef: Yngve Rakke   tel: 911 23 222