HJEM Om Stavern Helgeroa Nevlunghavn Nyheter Nyttig info Friluftsliv Bilder Nyhetsbrev Kontakt Oss

 

Kjøp drømmehytte i Stavern

Jahrehagen er et ca. 125 mål stort område beliggende 2 km. vest for Stavern hvor du nå kan kjøpe hytte. Hyttene er av forskjellige størrelser, og fremstår alle som romslige og praktiske og av høy kvalitet. De er forsøkt lagt slik i terrenget at hver enkelt hytte får en usjenert og uforstyrret beliggenhet.

Når du kjøper hytte på Jahrehagen kjøper du ikke bare en hytte. Du vil automatisk også bli deltager i et sameie som disponerer store fellesarealer som byr på en rekke aktiviteter.

Her er et servicebygg over to etasjer med en "landhandel", et lite treningssenter, et servicekontor samt en liten "pool - bar" i tilknytning til bassengområdet. Dette betyr at man kan hygge seg med en liten matbit og noe godt å drikke etter dagens aktiviteter.

http://www.jahrehagen.no/ >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner

tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon


HVA SKJER
 
 
februar 2019
ma  ti on to fr
mars »»   

 
 

LINKER
visitbrunlanes.net
www.svenner.info
www.geanor.no
www.ibrunlanes.no
www.larvikibilder.no

Medlemssider:
Brukernavn

Passord

   Copyright © VisitStavern 2007-2018. VisitStavern innehar alle rettigheter til tekst , bilder og illustrasjoner på www.visitstavern.no sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. 
Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert, distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale.

Selvoppnevnt Turistsjef: Yngve Rakke   tel: 911 23 222