HJEM Om Stavern Helgeroa Nevlunghavn Nyheter Nyttig info Friluftsliv Bilder Nyhetsbrev Kontakt Oss

 

Stavern Turistinformasjon

Før du kommer til solkysten kan du kontakte Stavern Turistinformasjon hvis du lurer på noe. Ring 911 23 222, eller send epost info@visitstavern.no, og vi hjelper deg slik at du får et fint- og vellykket opphold her. Velkommen til kunstnerbyen ved havet.

Ingen forandring på topp – Stavern er fortsatt best, også i 2016

For fjerde året på rad har vi på Reiseguiden.no, med hjelp av våre besøkende, kåret Norges beste sommerby, og i år som i fjor ble det Stavern som stakk av med seieren.
En av Norges vakreste skjærgårder, massevis av langgrunne sandstrender og en herlig sommeratmosfære er bare noe av det som gjør at Stavern er den perfekte sommerbyen. For de som ikke er lokalkjent så ligger Stavern i Vestfold, bare 14 mil sør for Oslo. Men på sommeren er det veldig mange som ankommer byen med båt, og det finnes flere gjestehavner i og rundt Stavern.
 
Les mer om Stavern her:
http://www.vestfoldguide.net/stavern-1/
 
 
 
 
 
 


 >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner

tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon


HVA SKJER
 
 
april 2017
ma  ti on to fr
mai »»   

 
 

LINKER
visitbrunlanes.net
www.svenner.info
www.geanor.no
www.ibrunlanes.no
www.larvikibilder.no

Medlemssider:
Brukernavn

Passord

   Copyright © VisitStavern 2007. VisitStavern innehar alle rettigheter til tekst , bilder og illustrasjoner på www.visitstavern.no sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. 
Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert, distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale.

Selvoppnevnt Turistsjef: Yngve Rakke   tel: 911 23 222