HJEM Om Stavern Helgeroa Nevlunghavn Nyheter Nyttig info Friluftsliv Bilder Nyhetsbrev Kontakt Oss

 


Sjøparken

Adresse
Agnes
3290 Stavern

E-post
cecilie@sjoparken.no

Nettsted
http://www.sjoparken.no
Telefon
33 11 37 90

Mobil
951 86 934

Faks
33 11 37 90

Firmabeskrivelse
Bolig mellom himmel og hav

Ytterst i vannkanten på Agnes, på området til gamle Agnes Fabrikker, realiserer vi nå boligdrømmen med lyse, delikate hjem omgitt av sjø, skog og kyst. Vi henter tilbake den opprinnelige bukta som lå her fra gammelt av og danner et øyrike bestående av inntil 4 øyer. Første øy ut(B4), Agnes Brygge med sine 55 leiligheter sto klar i 2017. De første 8 av totalt 25 Sjøhus som ligger inntil og langs bukta, sto klare i desember 2018.

Her kan du komme hjem til din egen oase blant yrende kanalliv og øyer, og gi deg selv tid til å oppdage kunsten å leve. Alle boligene har gode solforhold og en sentral beliggenhet, med yrende kanalliv og tilknytning til betjent resepsjon og næringspark.

Litt ferie-hver dag
Sjøparken byr på spennende prisbelønte ferdigstilte leiligheter og lekre sjøhus i Agnes Brygge(øy B4) hvor du kan flytte rett inn i dag, samt leiligheter i nye, Agnespassasjen, som er første bygg ut på neste øy(B3). Det finnes mindre boliger fra under 50 kvadratmeter til større boliger opp mot nærmere 170 kvadratmeter. Alle med havet like utenfor inngangsdøra samt et steinkast unna skog, strand og idylliske Stavern. Standarden i materialvalg er høy, og samtlige boliger har tilgang til flotte private uteplasser samt fine fellesområder. Boligene holder selvsagt helårsstandard, men har ikke boplikt . Næringsdelen vil støtte opp under det å bo med blant annet fokus på helse og aktivitet. Vi ser for oss en helsefremmende stedsutvikling i forbindelse med utviklingen av prosjektet, som ferdig utviklet vil utgjøre en bydel i størrelse. Med utgangspunkt i den naturgitte beliggenheten, næringsområdet, nærheten til Stavern og med mennesket i fokus, tror og håper vi at vi kan skape noe unikt. Vi håper at du vil bli med oss på veien!

Ta en titt på vår hjemmeside: www.sjoparken.no

Vår boligvelger: https://www.sjoparken.no/boligvelger-agnespassasjen/

www.facebook.com/sjoparken

SKAPT FOR LIVSKVALITET - INVESTER I DEG SELV

Cecilie Sanden
Daglig leder AU AS
Mobil: +47 95186934
Mail : cecilie@sjoparken.no
www.facebook.com/sjoparken

Agnes Utvikling AS
Besøksadr: Sjøparken, 3290 Stavern
Postadr.: Postboks 156, 3291 Stavern
+47 33 11 37 90 | Fax: +47 33 11 37 99
post@sjoparken.no


tilbakeHVA SKJER
 
 
januar 2021
ma  ti on to fr

 
 

LINKER

gladedageristavern.no

www.visitnevlunghavn.no

www.helgeroavel.no

www.stavernfestivalen.no

www.stavernsodden.info

www.svenner.info

www.geanor.no

www.larvikibilder.no


Medlemssider:
Brukernavn

Passord

   Copyright © VisitStavern 2007-2019. VisitStavern innehar alle rettigheter til tekst , bilder og illustrasjoner på www.visitstavern.no sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. 
Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert, distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale.

Selvoppnevnt Turistsjef: Yngve Rakke   tel: 911 23 222