HJEM Om Stavern Helgeroa Nevlunghavn Nyheter Nyttig info Friluftsliv Bilder Nyhetsbrev Kontakt Oss

 


Galeiscenens Yngste

Adresse
Galeiskur 14, Fredriksvern Verft
3290 Stavern

E-post
info@galeiscenen.no

Nettsted
http://www.galeiscenen.no
Telefon
452 07 552

Mobil


Faks

Firmabeskrivelse
Galeiscenens Yngste ble etablert i 2003, og teller nå rundt 30 barn og ungdommer fra hele Larviksdistriktet, fordelt på to partier med omtrent 15 medlemmer i hvert.

Galeiscenens Yngste er "teaterskolen" i Galeiscenen, og er en frivillig forening.
Galeiscenen har scene i Galeiskur 14 inne på Fredriksvern Verft i Stavern, og jobber for at publikum skal oppleve kulturbegivenheter av høyeste kvalitet.
Galeiscenen skal være en spenstig arena for musikk, dans og teater!
Mange kjente skuespillere og artister har opptrådt på Galeiscenen, og i år skal Galeiscenens Yngste, sammen med profesjonelle musikere og noen voksne skuespillere, opptre der også!

Til høsten tar vi i mot nye medlemmer i Galeiscenens Yngste, og vi håper å kunne tilby flere partier, slik at vi har mulighet til å få med enda flere barn og ungdom som har lyst til å lære om - og spille teater, synge og danse sammen med andre!
tilbakeHVA SKJER
 
 
mai 2017
ma  ti on to fr
juni »»   

 
 

LINKER
visitbrunlanes.net
www.svenner.info
www.geanor.no
www.ibrunlanes.no
www.larvikibilder.no

Medlemssider:
Brukernavn

Passord

   Copyright © VisitStavern 2007-2017. VisitStavern innehar alle rettigheter til tekst , bilder og illustrasjoner på www.visitstavern.no sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. 
Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert, distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale.

Selvoppnevnt Turistsjef: Yngve Rakke   tel: 911 23 222