HJEM Om Stavern Helgeroa Nevlunghavn Nyheter Nyttig info Friluftsliv Bilder Nyhetsbrev Kontakt Oss

 


Foldvik Familiepark

Adresse
Foldvikveien 53a
3294 Stavern

E-post
park@foldvik.com

Nettsted
http://www.foldvik.no
Telefon
413 84 000

Mobil


Faks

Firmabeskrivelse
Foldvik Familiepark i Stavern ligger snaue 4 km. fra Stavern sentrum.

Foldvik Familiepark byr på over 50 ulike aktiviteter og ting og se på og er et eldorado for både store og små. Dette er stedet der de gode minnene skapes og der sunne aktivitet og splitthoppende glade barn kombineres på en unik måte med harmoni, ro og idyll!

Aktviteter
Her kan du hilse på mange søte dyr, hoppe på hoppeputer, ta en togtur i skogen, spille så mye minigolf du vil, utfordre deg i en 40 meter lang klatreløype, kjøre traktor, hoppe i høyet, leke i lekestuene, spille ulike spill og ballspill, rutsje i taubane, ake i akebakken eller kanskje bare simpelthen slappe av i vakre og rolige omgivelser.

Dyra våre
For mange er den direkte nærkontakten med dyra, katter, kaninungene og geitekillingene et høydepunkt. Er du heldig vil du også kunne se en kylling bli klekket ut av egget med vakker parakittplystring som bakgrunnsmelodi. Du kan også opplev grisene som svinser rundt, kalvenes yre hopp, påfuglene som bruser med fjærene og kalkunene som brysker seg. Eslene er også glade for besøk! Du kan se på de ulike fuglene i parken, duer, og papegøyer, ender som bedagelig svømmer rundt, fasanenes fantastiske fargespill eller få spørsmål fra arapapegøyen Lotta om du har det bra!

To ganger om dagen, i høysesong, kl. 12.00 og 15.30 er det teaterforestilling for barna. Maskoten Foffa ivrer etter å bli dagens helt og trenger som regel litt hjelp av barna for å få til dette. Etter forestillingen kan barna få hilse på og kose med Foffa.

I parken finner du også en blomsterprakt som i seg selv er god nok grunn til å unne seg et besøk. I løpet av sesongen blir det brukt mer enn 20 000 blomsterplanter for å gjøre et besøk til terapi også for øynene.

Får man lyst på noe å spise eller drikke kan man kjøpe enkel mat, kaffe, vafler, brus, is med mer i Café Jordærtua. Foldviks egne populære jordbærjuice og nyplukkete jordbær er svært populære når det er sesong for dette. Man kan også ta med seg grillmat, leie seg en grill, og finne en koselig plass for å grille.


Åpent: Kl. 10-18:

19./20/ 21. mai, 26/ 27. mai,2./ 3. juni,9./ 10. juni, 16. / 17. juni (Lavsesong)
23. juni - 05. aug (Høysesong)
6.aug - 12. aug, 18. / 19. aug, 25. / 26. aug.og 1./ 2.sept.(Lavsesong)

Teaterforestilling kl. 12.00 og 15.30 fra 23. juni - 5. august

Priser 2018 - alle aktiviteter er inkludert i inngangsprisen:
Barn, voksen, honnør
Lavsesong 210,-
Høysesong 240,-
Sesongkort - Uavhengig av sesong 570,-
Gruppe 180,- (lavsesong) 200,- (høysesong) (min. 20 betalende)
Klippekort 10 klipp 2000,-

MEDBRAKT MAT / LEIE AV GRILL
Ta gjerne med deg egen mat og drikke. Vi har flere gassgriller som står til fri disposisjon.

Parkering:
Stor gratis parkering nær parken.

Buss til Foldvik:
Det går buss både fra Larvik og Stavern.
Du finner informasjon her: http://www.vkt.no/ Bussholdeplassen heter Foldvik Bru og du må derfra gå ca. 500 meter så kommer du til Foldvik Familiepark.


tilbakeHVA SKJER
 
 
desember 2018
ma  ti on to fr

 
 

LINKER
visitbrunlanes.net
www.svenner.info
www.geanor.no
www.ibrunlanes.no
www.larvikibilder.no

Medlemssider:
Brukernavn

Passord

   Copyright © VisitStavern 2007-2018. VisitStavern innehar alle rettigheter til tekst , bilder og illustrasjoner på www.visitstavern.no sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. 
Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert, distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale.

Selvoppnevnt Turistsjef: Yngve Rakke   tel: 911 23 222